Am primit, de cand ma joc de-a blogul, sumedenie de mesaje – sincer, mai multe decat ma asteptam…

Ca si oamenii care le-au trimis, parte din ele interesante, altele banale, altele de o platitudine absoluta, altele de o marlanie fara seaman. Recunosc, ultimelor nu le-am dat accept. E o decizie mai noua, care are ca fundament ideea ca o discutie purtata in contradictoriu poate avea urmari excelente, dar o injuratura de mama – niciodata.

Probabil asta e unul din marile minusuri al anilor pe care i-am trait, din 90 incoace. La naiba, toata lumea vorbeste, dar nu are decenta cuvintelor, ascunzandu-se in spatele ideii de libertate de exprimare. Vaaaaaaaaaaai de mine, ce nenorocire ca „cenzurezi” o opinie! Pai nu-i asa: opinia nu are dreptul sa zgarie auzul, retina ori bunul-simt!  Cum sa dialoghezi cu unul care iti urla in fata „HUO”? Cum sa stabilesti un contact argumentativ cu o persoana care foloseste vorba drept pietroi, ca sa-ti dea in cap?

De-asta am hotarat sa nu urlu niciodata la birou – detest sefii care se impun decibelic! De-asta mi-am promis sa vorbesc cu toti oamenii pornind de la premisa ca imi sunt egali. M-am lovit, ce e drept, din cauza asta de o oarecare doza de lipsa de bun-simt (cu un egal, unii vorbesc cu mai putin respect decat ar impune-o statutul…), dar n-am de gand sa dau inapoi. Asta sunt, asa ma port, asa vorbesc. Si „burta” n-am sa fac niciodata!1

Anunțuri

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s