N-am sa uit cate zile oi avea perioada asta! Ma u-cide!!! Nu ajunge ca festivalul se naste cu forcepsul, ca fondurile pentru el sunt cele pe care le permite criza, ca toate teatrele care ne viziteaza parca sunt vorbite sa fie impreuna in concediu, dar TOATE (asa ca nu gasesti pe nimeni la telefon, mail sau fax!), bonus mai e si nebunia cu mutatul atelierelor si renovatul closetelor! Traieste daca poti!

Vreau sa vina 28 octombrie si sa dorm toata ziua!

Anunțuri

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

2 răspunsuri »

  1. Pepi spune:

    Felicitari pentru ceea ce faci ! esti un pionier, poate pionierul care creeaza tendinta ce va fi furata de unul ce va avea grija ca numele tau sa se uite. Insa visul tau este sa se nasca pruncul nu si sa-ti poarte numele. Am apreciat faptul ca ai inceput sa scoti teatrul in strada pe modelul teatrelor consacrtate. Insa Bucurestiul scoate tetrul in strada pentru ca are strada.Noi nici strada nu avem, asa ca daca nu vin oameni la teatru poti duce tu teatrul la oameni. Avand in vedere ca suntem centrul administrativ al judetului si ca toate institutiile publice iti sunt aproape……..mai gandeste-te !

  2. . spune:

    Intristator de adevarat comentariul cu lipsa strazii… Ii lipsesc ATAT de multe orasului nostru, incat, atunci cand cineva isi va sufleca manecile pentru a pune la cale o reala reforma sociala, nici ca stiu de unde ar trebui sa inceapa. Ar trebui scosi oamenii din anonimat, unul in care parca stau asa confortabil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s