Un festival te goleste pe de-a-ntregul. Ti se face dor de tot ce injurai pana mai ieri, iar sentimentul de dorinta de nou eveniment e crunt! Dar, har Domnului, saptamanile viitoare vin cu muuuuulte teme de atins – plec la Bucureti, duminica, cu teatrul, la Silistra, invitat de directia lor, trebuie sa inceapa Scoala de teatru, promotia 2009-2011 si sa continue „cei mari”, trebuie sa elaboram un buget realist, sa gandim exact cele doua proiecte in care colaboram cu Inspectoratul scolar, sa decidem asupra viitoarei productii are va intra in lucru… Viata!

Aberant scandalul media in care a intrat Misu Bendeac. E pe buzele tuturor. Mi se pare ca n-are nicio vina, ca ceea ce a fost „surprins” e vax, marturisirile lui de pe blog sunt infinit mai explicite! Oricum, imi vine sa ma intreb: asa, si? mai-mai ca imi vine sa ii sugerez sa faca, dupa model politic, o lista de sustinere a sexului oral! Cata ipocrizie!

Imi amintesc de Nea Mihai – Mihai Ion, fostul director al bibliotecii judetene, coregraf si profesor,o persoana absolut remarcabila, care avea el „ceva”, un dinte, importiva generatiei tinere. Si, intr-o zi, pe cand eram pe drum, intorcandu-ne de undeva, de la o sarbatoare la sat, am vazut doi tineri, venind agale, pe poteca dinspre padure. Cu bucuria de a „baga batul prin gard”, il intreb: „vaaaai de mine, Nea Mihai, e posibil? De unde vin ei??? Ce or fi facut acolo, in padure, descreieratii aia???” Replica, absolut epocala – „Ei si ce, bai baiete, ce? A bagat FURCA in ea???” Chiar, nici Misu nu cred ca umbla cu furca pe la el…

De fapt, „subiectul zilei” ramane cel legat de libertatea sentimentului: iubesti pe cineva, iubeste, nenica, oricine ar fi el si oricum v-ati manifesta. Ca oricum viata-i scurta si riscul minim. Si, in definitiv, singurele lucruri pe care le regretam in viata sunt gesturile nefacute cand ni le-am dorit, nicidecum greselile!

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Un răspuns »

  1. Cristi spune:

    Inca mai vibreaza adrenalina in tine. 🙂 Asta tine spiritul tanar si spatele drept. Dar ai amestecat doua subiecte. Mai bine mai ziceai de festival.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s