Cred despre mine că sunt un ins care a învăţat lecţia moderaţiei. Nu întru totul, dar hai să zic că sar de medie. Privesc cu toleranţă derapajele oamenilor şi nu o dată am adoptat tactica celei de-a doua şanse.

RECUNOSC, însă, am câteva „fixuri”:

1) Femeile la volan sunt catastrofale. Nu mă va convinge niciodată cineva că n-ar fi aşa!

2) Încerc să mă feresc pe cât posibil de femeile în zodia berbec. De evitat şi scorpioanul, leul ori taurul. DA de trei ori pentru gemeni, urmate de balanţe, raci şi – de ce nu? – peşti.

3) Nemţii sunt modelul comportamentului ideal în zona comunitară.

Atât!

spovedanie

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

5 răspunsuri »

 1. ada spune:

  hello cosmin, ma mira faptul ca ai o astfel de clasificare a oamenilor in functie de zodia lor…
  iar legat de femeile la volan, na nu poti generaliza cateva cazuri inevitabile (este la fel si cu barbatii, unii sunt chiar niste cizme la volan…)
  sorry fara diacritice…

 2. . spune:

  Ada, după cum vezi, mi-ai generat o postare nouă. Care, şi ea. este o simplă părere. Cu scuzele de rigoare dacă eşti berbec (ceea ce nu cred – un berbec ar fi fost muuuuuuuuuult mai vehement!)
  Cât despre volanul feminin, a vorbit în mine posesorul carnetului cu o vechime de 15 ani.
  Oricum, era o „spovedanie”, deci recunoaşterea păcatului unor prejudecăţi…

 3. ada spune:

  Legat de ultima idee cu prejudecatile… este interesant ca toti ‘pacatuim’ in acest punct dar parca (si vorbesc din punctul meu de vedere) nu ni se pare atat de urgent de schimbat, de corectat; parca „ne place” ca avem prejudecati, parca ne definim prin ele…
  Nu, nu sunt berbec si nu imi sta in fire sa fiu vehementa absolut deloc; cred ca in foarte putine lucruri ne putem permite sa fim vehementi. Nu cred ca viata e atat de simpla incat sa pretindem ca un lucru sau altul este asa sau in alt fel…

 4. . spune:

  Parcă sună a consens, nu? Aşa încât, „I rest my case”!

 5. Dana spune:

  Dragă Cosmin, ţin să-ţi reamintesc că cel puţin una dintre cunoştinţele tale feminine sunt în zodia scorpionului şi din câte îmi aduc aminte te-ai înţeles întotdeauna cu ele destul de bine. Cel puţin cu mine!
  Şi ca să fiu puţin răutăcioasă, clasificarea oamenilor în funcţie de anumite zodii e doar o încercare de a „băga” obligatoriu persoanele în anumite categorii aleatorii. Oamenii sunt oameni şi atât. Nu animale (berbec, peşti, scopioni, lei) şi nici obiecte (balanţe). Toate astea, horoscop, zodii, mi se par doar o maşină de făcut bani pentru alţii (nu poţi să cumperi decât un breloc, pix, pahar, cană, etc. cu zodia ta sau a celui căruia îi faci cadoul!!!) şi o încercare a oamenilor de a încerca să fie într-un anume fel (dacă aşa zice zodia!), în loc să încerce să se cunoască şi să-i cunoască pe cei de lângă ei.
  Despre femeile la volan, te rog să mă crezi că sunt de 2 feluri: 90% sunt catastrofe, dar 10% sunt mult mai bune decât mulţi bărbaţi şoferi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s