Zice-se că grecii au probleme aşa de mari pentru că ar fi fost împinşi să le aibă. Mai zice-se că în spatele drăciei ar sta interesul pentru insulele nelocuite din zonă, pe care au pus ochii unii mai avuţi, dar şi pentru o insulă locuită şi lăsată cu paradis terestru de Dumnezeu – e vorba de Corfu. Şi se mai zice că grecii au fost extrem de indignaţi de oferta de a li se cumpăra respectivele insule (gest văzut de ofertanţi ca o posibilă ieşire din criza neagră care i-a lovit).

În fine, se mai zice că un premier (german de felul lui, sau, mă rog… germană…) le-ar fi transmis „de la înalta tribună a Parlamentului) că ar mai fi o soluţie să iasă din criză, cu mult mai demnă şi mai patriotică. „Treziţi-vă dimineaţa cu două ore mai devreme”, cică ar fi sunat sfatul.

Pentru că trăim în Balcani, e posibil ca navele care părăsesc rada unor insule astăzi greceşti să îşi schimbe în curând pavilionul…

Anunțuri

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

3 răspunsuri »

 1. Ioana spune:

  Hristos a inviat tuturor!

  Hmmm , grecii au probleme pentru ca au mintit in rapoartele financiare si acum jupoaie sau spoliaza (cum preferati) bietii turisti. Asa ca negrul ala din „criza neagra care i-a lovit” e mai degraba cu nuante de cobeala.
  Parere de PR: sa scoata zeii din Olimp la munci agricole matinale!

  Ps: Si ca de obicei , o observatie off-topic: Misto headerul tau! .
  Imi da senzatia ca pot sa trec prin viata cu pudoare si discretie,cu talpile incinse de arsita,cu rani solare pe toata suprafata corpului,cu pasiunea torida a unei feline lancede ( a se citi suferinde) sau ca ma pot furisa printre spini fara sa capat plagi sangerii. Imi pare ca miroase mereu a peste si pescari.E locul in care poti spune:”Gata,azi ma retrag in cochilia mea.Ma duc sa ma rastignesc un pic si ,by the way ,nu raspund la mailuri deci nu bloca serverul de mail!” O singura poza ,atatea interpretari ….

 2. c spune:

  Ce de semnificaţii aş fi putut da dacă m-aş fi putut găndi la semnificaţiile tale, tipic feminine…
  Cât despre greci – „noi, balcanicii”!

 3. ada spune:

  poza e adorabila, mai ales acum dupa ce am mancat ma face sa imi doresc un mic pat si o paturica calduroasa. Corfu l-as cumpara si eu daca as avea bani, e minunat, nu degeaba sissi a construit un palat acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s