M-am decis să dau puțin cu mătura prin blog, nu de alta dar mă sâcâie că am comentariile în așteptare care mă trag de mânecă și pe PC și pe mobil. Comentarii neapărute din varii motive. Așa că le copiez aici aproape pe toate (minus cele care, de exemplu, corectau cuvinte scrise greșit). De acum sunt pe zero!

YO – Submitted on 2009/01/05 at 21:41

TE IUBESC

CINEVA – Submitted on 2009/03/17 at 19:47

Criza care inca nu ne-a afectat dupa cum afirma dnul Mugur Isarescu guvernatorul BNR,dragi giurgiuveni,ne obliga sa fim selectivi si sa ne temperam optimismul.Viata noastra privata ar putea sa sufere o imbunatatire si nu o degradare in conditiile in care calitatea vietii private este direct proportionala cu timpul investit si nu banii cheltuiti.
Sa privim lucrurile obiectiv:o carte de Bulgakov este 49 lei.O piesa de teatru de Bulgakov este 10 lei Cartea o poti cumpara la reducere cu 35 lei,biletul 7.5lei.Cultura in Giurgiu este inca ieftina si acest raport calitate -pret este clar in favoarea calitatii.

In trecut cred ca traiam calitativ.In prezent incercam sa recuperam acea calitate a vietii private pe care am pierdut-o ironic.Blamam socialismul si construim institutii fragile pe un capitalism cosmopolit.
Ce am inteles eu din articolul de mai sus?Ca avem nevoie sa existam in geografia spirituala artistica si ca trebuie sa ne construim o identitate urbana!

un giurgiuvean – Submitted on 2009/04/13 at 16:23

olla,cretu cosmin. am vazut ca te-ai obosit sa-mi raspunzi,cu toate ca nu prea ortodox.se vede ca te doare,tati,suferi. sa stii ca sunt un el,nu cum ai insinuat tu,o ea. e adresa sotiei,iar tu esti un ipocrit de doi bani daca raspunzi cum ai raspuns.daca totusi emana barbatia din tine nu trebuie decat sa ma anunti si o rezolvam tete-a-tete,ca pe timpul lui burebista,barbateste. si te invat sa respecti opinia si parerea altuia,ca doar suntem intr-o tara democrata,cretule,nu? oricum,iq tau lasa mult de dorit,prietene,lucru stiut de multi. deci,astept.

Octavian – Submitted on 2009/05/11 at 07:51

…legat de observatia dumneavoastra legata de familiarisme… :) amuzanta! :) Ma duce cu gandul la Marin Preda: “Pentru toata lumea Domnul Primar e Domnul Primar, iar pentru tine e hot!”… Hai sa fim seriosi, domnule Cretu! Daca dumneavoastra din tot ce am spus eu, intelegeti ca esenta sta in a domnii sau nu pe cineva… e un pic jenanta conversatia! …in fine! Din respect pentru domnia sa Doamna Violeta Teasca, o amintesc cu toate scuzele posibile si respectul ce-i port si pe numele mic, in semn de prietenie si pretuire. Faza cu “domnitul” e un pic fortat privita de catre dumneavoastra… normal ar fi sa vorbim de Eminescu cu Domnul Eminescu, de Nichita cu Domnul Nichita, de Preda cu Domnul Preda, de Steinhard, Tutea, Cioran, Eliade, cu Domnii Streinhardt, Tutea, Cioran si Eliade… de Caragiale ce sa mai zic? Ar fi firesc sa-l albim cu domnitil…. Hai sa nu devenim penibili si sa intelegem comentariile ca pe un schimp de idei si opinii constructive! Cat despre faptul ca nu ne cunoastem… gresiti, ne-am cunoscut in cateva randuri, avem chear cunostinte comune, dar nu asta e important. Mesagerul nu are nici o importanta! Mesajul trebuie privit in esenta! ..

Cu respect,
Octavian

Octavian – Submitted on 2009/05/11 at 08:17

P.S ..nu pricep metafora dumneavoastra cu privire la ID-ul meu! …poate cu vasta dumneavoastra experienta de viata ma puteti lumina cum poti judeca un om prin intermediul numelui, ID-ului, poreclei? … astept lamuriri pertinente!

Cu respect,
Octavian

Octavian – Submitted on 2009/05/12 at 11:51

Ziua buna!
Perfect de acord cu tot ce se spune aici si de catre Domnul Cretu si de catre Doamna Lacramioara. A sustine un coleg, un prieten, la greu e un gest de decenta si noblete. Am o singura remarca de facut; Am observat prezenta Violetei in sala seara trecuta… foarte frumos pentru ajutorul aratat su subliniat si pe scena… insa alt ceva ma deranjeaza… Ma deranjeaza atitudinea pe care cei din jurul Violetei o au in prezenta ei. Acea atitudine de compasiune… de mila…fapt ce o determina si pe Violeta sa adopte o atitudine rezervata, foarte urat comportamentul celor ce cunosc povestea. Daca asa cum subliniati, Domnule Cretu, nu-i o tragedie ci doar un stupid accident atunci cunoscatorii trebuie sa se comporte firesc, decent… ca de obicei… sa lase batutul formal pe umar si impartasirea verbala a sentimentelor pentru scena finala a piesei in care joaca fara voia ei, femeia asta. In alta ordine de idei, ‘geaba incearca victima sa mearga cu capul sus,pastrandu-si verticalitatea, atunci cand spectatorii o bat pe umar si-i spun ca asa e viata, se duce dracului toata increderea de sine.
Asa cum spunea si Doamna Lacramioara, treceti mai departe cu fruntea sus… numai asa o puteti ajuta si pe Doamna Violeta sa treaca mai usor peste povestea asta.

Cu respect,
Octavian

gina – Submitted on 2009/12/30 at 19:06

mai usor cu mahalaua ca vi se rupe dresul sau va loviti la ceas

pepi – Submitted on 2010/01/07 at 10:09

Pana una alta ai vazut ce raspuns ne da Muscalu pe http://ionelmuscalu.blogspot.com ?

danut chidon – Submitted on 2010/01/11 at 01:18

da !

ANA – Submitted on 2010/02/05 at 09:28

de cand un neica-nimeni ca tine,care abia-abia ai terminat teatrul cu ajutorul interventiei lui taic’tu, care abia ai fost angajat de malaimare pe linie de partid(psd) tot de taica’tu si la valah tot de taica-tu mai mult la insistentele lui muma’ta, ca nici el nu vroia sa te angajeze, ca ne spunea noua ca nu ai ce cauta pe scena ca esti din alt film, iti dai tu cu parerea despre cine sunt sau nu ratatii scenei romanesti. tu habar nu ai ce inseamna intr-adevar teatru, habar nu ai pe ce lume esti tu in primul rand…crezi ca teatru inseamna teorie…ai impresia ca ai vorbele cu tine…spui un amalgam de prostii venite din inchipuirea ta bolnavioara si crezi ca tarie ca lumea trebuie sa ti se ploconeasca tie…eu nu ma supar pe tine, nu ma pot supara pe un om maruntel atat la minte cat si la suflet…tu esti sub demnitatea de om, esti sub cea mai mizerabila fiinta de care am dat vreodata in viata…dar tot nu ma supar, pentru ca”ESTI BOLNAV PSIHIC! O SPUN TOTI CEI CARE TE-AU CUNOSCUT:DE LA VIOLETA, FOSTA TA NEVASTA,CARE REGRETA ZIUA IN CARE TE-A CUNOSCUT, LA FATA TA CEA MARE CARE NU DA DOI BANI PE TINE, LA TAICA-TU SI MAICA-TA CARORA , SARACII, LE E MILA DE TINE-LA PROPRIU-SI DE ASTA TE-AU AJUTAT SI TE AJUTA CA LTFEL NU REUSESTI SINGUR SA RAZBATI IN LUMEA ASTA NORMALA PENTRU NOI DAR ANORMALA PENTRU TINE. CU SINCERITATE SI COMPATIMIRE ITI SPUN:MI-E MILA DE TINE!

Dana – Submitted on 2010/07/20 at 17:37

Păi, da! Numai tu puteai să dramatizezi o simplă operaţie şi trei zile de spital! Nu că n-aş fi convinsă că vei fi sănătos tun până la vreo sută şi ceva de ani şi că vei fi acelaşi Cosmin pe care îl ştiu (şi la fel de în formă la a emite “cosminisme”).
Oamenii nemuritori nu se pot speria de un fleac, stimabile!
Aşa că ai trecut şi pe asta (chiar dacă ţi-ai cam secat prietenii de energie)!

teatrulmasca – Submitted on 2010/10/05 at 20:42

Am pus un link la articolul tau pe facebook (la peretele nostru). Legat de asta te intreb de ce nu pui si tu butoanele de share pt facebook si twitter sau alte platforme?
Despre articol, am scris (!) in prima propozitie 🙂

Gata! Astea sunt. Mă bucur că nu le-am şters, sunt, totuşi, parte a acestui blog. Unul, de-acum, curățat.

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Un răspuns »

  1. alexandra spune:

    Asta sa insemne… curatenie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s