http://www.qmagazine.ro/articole/7016/ileana-si-romulus-vulpescu-ne-une-te-o-boala-comuna-batrinetea.html

Anunțuri

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

6 răspunsuri »

 1. alexandra spune:

  Excelent! Ai citit Arta conversatiei?
  Frumos spus: „Oricate prostii o sa faci,tot nu te las. Nu-ti meriti libertatea! si.. „Ne uneste o boala comuna:batranetea”.

 2. c spune:

  Așa e în cărți. Unii le trăiesc inclusiv în viață…

 3. alexandra spune:

  Sa invatam!

 4. Ioana spune:

  Articolul sufera de pluriperspectivism.Fiecare isi ia ce doreste.Mie mi-a trezit cateva amintiri capatate printre zidurile Facultatii de Litere,amintiri care cred ca au avut la baza autosugestii literaturizante.Poate pe vremea lor „cererile in casatorie poetice” inca se mai purtau ,acum au ramas ziduri innegrite de revolutii postcomuniste,coltul Facultatii de Geografie in care regizorul cersetor isi „nareaza”tacit istoria,tiganci florarese guralive al caror ecou razbate pana in sala Lectoratului francez(mansarda).
  „Vremurile lor” cred ca au dat savoare si prestigiu acestei facultati.Acum studiul comprimat dupa metoda Bologna sufoca de-a dreptul placerea lecturii.
  Timpuri in care lumea se inghesuia la cantina si studentul avea constiinta saraciei intelectuale.Acum marmura alba serveste pe post de catwalk,iar parcarea din fata care obisnuia sa fie locul de intalnire al literatelor cu arhitectii de la Mincu e un „cimitir” urban.
  E prea mare discrepanta intre „atunci” si „acum”.E ca la antropologie „cultura de ieri ” vs „cultura de azi”.
  „Pentru mine, testul literar a spus totul” …Literatura,pura literatura.Arghezi nu te poate ajuta cand perechea ta isi doreste o vacanta de vis in Galapagos ,de exemplu.Ca e un bonus pentru tine daca stii si cateva versuri din Testament…
  „4689 de vizualizari” are acest articol si nici macar nu era vorba despre escapadele nocturne ale danielei crudu(intentionat scris cu minuscule-forma personala de protest).

 5. c spune:

  Mulțumesc că mi-ai atras atenția la numărul de vizualizări. Impresionant, într-adevăr! Se pare că oamenii pot percepe frumusețea și acolo unde stă, nu înghesuită între colțuri de pagină 5 în tabloide. Fata din Libertatea de azi are doar 3499 accesări pana acum! Prima clipă de bucurie deplină din ultimele 10 zile!

 6. Ioana spune:

  Nu ma obosesc s-o „clickuiesc” pe fata de la pagina 5 ,i-as face 3500 de vizualizari…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s