Da, da, BAD time! Nu clasicul BEDTIME… Fiindcă e vorba despre o poveste pentru vremuri BAD și venită din vremuri BAD. (Și, totuși, cu o anumită legătură cu BED…)

Un bărbat vine acasă și își găsește nevasta în pat cu un altul. Dar, în locul binecunoscutului drum până la debaraua unde își ține bâta de baseball, pentru a le explica celor doi care sunt dimensiunile demnității unui bărbat pus în fața soartei crude, îi cere amorezului soției 10 (zece) lei. Respectivul, nedumerit și tremurând, scoate suma din buzunarul aflat atunci la o neobișnuită distanță de propria persoană, apoi se îmbracă și o lasă pe femeie în grija soțului posesor de coarne. Și… atât. Nimic în plus! A doua zi, însă, bărbatul vine acasă cu o ramă, pune mâna pe un cui, apucă un ciocan, și anină pe peretele din sufragerie bancnota de zece lei primită în ajun. Și, din ziua aia, orice om îi trece pragul și, firesc, se minunează de prezența unei hârtii de zece lei înrămată pe perete, primește o informație fără nicio altă explicație: „A, da, soția mea a câștigat banii ăia!”

Există lucruri mai rele decât BED-ul. Există imposibilitatea de trece peste starea respectivă și dorința, nevoia de a o conserva, în așa fel încât să pârjolești totul în jurul ei, inclusiv durerea.

Anunțuri

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Un răspuns »

  1. […] lui Cosmin Crețu și l-au făcut să scrie despre ele chiar și atunci când nu este ora de somn. Bad time story este un text scurt de doar trei paragrafe. Textul este construit ca în oglindă, paragraful din […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s