Ce mama dracului țară e asta? Românii chiar simt că îi reprezintă ciobanii? Vodafone-ul și-a făcut treaba de marketing și a propus un personaj pitoresc și primitiv (nu obligatoriu în sens peiorativ), iar noi, în loc să îl recepționăm ca atare, ne-am simțit obligați să ne identificăm cu el!!! Fără să realizeze nimeni că NICIODATĂ o reclamă la Vodafone nu ni l-ar putea prezenta pe Gheorghiță ăla sau cum l-o chema pe el, invitat de conducerea board-ului la o masă în birourile companiei. Pentru că nu poate fi vorba despre asociere de imagine! Ar fi ca dracu!

Politicienii noștri nu realizează asta. Și, după gafa cu „uite dineul regal – nu e dineul regal” a lui Ponta, premierul s-a dus la un pahar de lapte și de vorbă cu păzitorul de oi. Iar Udrea se expune ironiilor de toate felurile, achiziționându-și și ea unul! Prin străinătățiuri, politicienii se afișează cu artiști, oameni de știință, sportivi, mă rog, individualități cu performanțe înalte, personalități în domeniu. Ai noștri – ca brazii, galop după ciobani!

Atunci – asta ne e țara: O STÂNĂ. Și, ca în sceneta celebră cu „n-am găsit altă rimă”, știm cine sunt ciobanii, stim cine sunt berbecii, și cine sunt oițele, chiar și măgarii. Dar mai ales lupii! Și mai știm și care ne e destinul – mioritic: la nunțile noastre, ne tot cad stele. În cap!

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s