Superficial – (Despre oameni) Care tratează problemele fără să le adâncească, care trece ușor peste lucruri; lipsit de adâncime.(DEX 2009)

Vino pe lume ca într-un sac de cartofi. Fă tot ce poți paentru ca să răzbești și să te ridici la suprafață. Citește enșpe mii de cărți, fă jdemii de postuniversitare, masterate, doctorate, postdoctorate, abonează-te la uărcșopuri și bagă-ți specializări cât mai multe în venă. Apoi, dacă ai un bob de minte, bagă-te iar la fund. Caută în felul ăsta să dai colț. Simplifică, pentru asta, totul. Înțelegi suficient cât să îți permiți să fentezi ispita profunzimii și să devii superficial! Așa că respiră. Simplifică-ți întrebările. Minimizează-ți răspunsurile. Bea bere și zaci la soare. Fă lucruri mici. Spală perdele! Ia-ți o iubită mai tânără. Pune-o pe ea să le spele, în timp ce tu simți în nări parfumul balsamului. Nu te întreba dacă e balsam de rufe sau balsamul părului ei. Întreab-o însă pe ea. Simte-te bine când vezi ce ochi mari face. Mergi la munte. Urcă singur, de nebun, până uiți de ce o faci. Uită-te din înaltul cerului la dedesubt și nu îți lăsa mintea să debiteze niciun gând metafizic. Gândește-te mai bine la balsam.

Instrucțiuni de folosire: rețeta de mai sus se folosește obligatoriu în compoziția prescrisă – la pachet cu educația precizată în debut. Pentru că, amice, dacă încerci să devii superficial în absența minții, atunci lucrurile capără o conotație un picuț mai simplă: nu ești superficial, ești artificial; ești decât un bou! Decât!

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s