Dacă toți bunicii amintiți de nepoți în discuții ca fiind ba fumători înrăiți, ba alcoolici notorii, ba exclusiv consumatori de carne și produse derivate au trăit, sănătoși și cu o minte-brici, peste o sută de ani, cum naiba se face că, în ultimii ani, speranța de viață este incomparabil mai mare decât a celor din generația lor?

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Un răspuns »

  1. Fumau, dar munceau mult fizic. Traiau in fluxul natural al vietii, transpirau pe camp si nu in sala de forta, mancau paine si nu E-uri, carne pe care o respectau pentru energia pe care le-o dadea- de cele mai multe ori retineam numele cocosului sacrificat, nu mancau vaci tinute de lant departe de lumina zilei si de iarba adevarata. Nu aveau ajutorul stiintei si firul se termina firesc in momentul esecului evident. Era o viata plina, demna de amintit.
    Viata de azi e bogata in E-uri, cancere si inferitilitati, de calorii arse la sala si ne plastifiem pentru a atrage partenerul cel mai…, speranta scade tot mai devreme si Xanaxul e medicamentul compensator; daca asta e viata, atunci cu siguranta o prefer pe cea a bunicilor nostri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s