Motto: Femeia e ca o vioară. La ea poate cânta și un virtuoz și un lăutar.

Habar n-am unde am citit, acum mulți ani, ideea de mai sus. În timp, am verificat-o. E reală. Imaginea de femeie-instrument e însă cam „subțire” în comparație cu valoarea reală a femeii. Ea e, de fapt, adevărata fundație a familiei – în vreme ce bărbatul aduce în cuplu forța, energia, femeia este responsabilă cu echilibrul și stabilitatea. Astfel că un om este întreg dacă a avut un tată întreg, dar pe care l-a iubit grație mamei întregi.

Este motivul pentru care cred cu tărie că cea mai puternică lovitură dată umanității a fost mișcarea feministă. Egalizând valorile yin și yang, conducătorii au obligat femeia să plece de-acasă și să fie și la strung egala bărbatului. Cine a pierdut în primul rând în nebunia asta? Categoric, copilul! Care a fost smuls de sub tutela educațională a mamei și aruncat pe mâna „societății”, care a făcut din el ce a vrut. „Societatea” l-a „educat” din clipa aia, așa cum a dorit. Manipulat și obedient.

Femeia era, de fapt, adevăratul „solist” al societății pre-egalitariste. În locul ei a fost pus un hibrid sexualo-productiv, frivol și bărbătos, în numele ideii că valoarea nu trebuie să fie îngrădită de comandamente sexuale (de parcă fusta a împiedicat-o pe Regina Maria să fie unul dintre cei mai influenți conducători ai Europei în anii săi, ori pe Marie Curie să fie mai-mult-decât-egala soțului ei, onorată cu două premii Nobel). Anticipez însă  o puternică emancipare în perioada următoare, când ființa de lângă noi va aspira spre cea mai înaltă distincție posibilă – cea de FEMEIE!

P.S. Și poate atunci, omenirii îi va fi redat și cel de-al doilea perdant al prostiei egalitarist-sexuale – bărbatul, care-și va reînvăța propria și reala partitură…

06

Reclame

Despre c

http://www.facebook.com/11februarie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s